פצע בגב הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/07/2013 | 02:04 | מאת: אור

אני סוכרתית בת 70 יש לי נקודה של פצע אדום שמסביב גם קצת אדום, איך אני מרפאה את זה והאם צריך ללכת לרופא מומחה לסכרת. מה זה יכול להיות. כמו כן נפלה לי צפורן באצבע הקטנה של הרגל, ואני שמה פוסידין ולוקחת אנטיביוטיקה. אפשר לקבל תשובה. תודה

במצב זה רצוי לפנות לרופא מטפל או כירורג פלסטי או רופא עור. הם יבדקו את הרגל יראו האם יש עדות לזיהום או שמה יש בעיה אחרת ויציעו טיפול. לצערי ללא בדיקה לא ניתן לעזור החלמה מהירה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי