שטף דם בציפורן של הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

25/06/2013 | 19:23 | מאת: בחורה

לפני כחודש הופיעה לי נקודה שחורה על הציפורן וכשאשר הציפורן גדלה פשוט גזרתי אותה. לאחר כמה זמן הנקודה חזרה שוב באותו מקום ושוב גזרתי אותה.. הרופאת עור אמרה לי שזה שטף דם וכנראה שהנעליים לוחצות לי.. אבל אני לא מרגישה כאב גם כשאני לוחצת על השטף דם. זה הגיוני? תודה רבה..

יתכן ומדובר בשטף דם, אך יתכן ומדובר גם בנקודת חן, זיהום פטריות, ועוד דברים אחרים. מומלץ על פניה לכירורג פלסטי מומחה או רופא עור מומחה לצורך בדיקה וטיפול בהצלחה פרופ שלום

27/06/2013 | 15:05 | מאת: שוב אני

הלכתי לרופאת משפחה והיא אמרה לי שזו פטריה והביאה לי טיפות בשם "אגיספור תמיסה". אמרה לי לטפטף על הנקודה פעם ביום. תוך כמה זמן זה אמור לעבור? האם יש מקום לדאגה?

21/07/2013 | 20:48 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הטיפות יכולות לעזור. אך במידה ולא פנה למומחה ברפואת עור. בהצלחה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי