פצע שלא נרפא

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/05/2013 | 09:18 | מאת: ציפי

הייתי אצל מספר רופאים ,עור , פלסטקאי ,כירוגיה ורדית .יש אי ספיקה ורדית ,אך לא כזו שמצריכה טיפול חודרני ( כך לפי הרופא הכירוגי ) טופלתי במספר משחות שונות במשך חודשים ,בלי תוצאות .הפצע מאד שטחי ,שכבת העור העליונה אינה נרפאת והיא מתקלפת כל פעם מחדש ,הפצע אינו דלקתי . הולכת עם גרב אלסטית .

פצע שלא מתרפא דורש בדיקת רופא מומחה, יתכן והפצע הוא סרטן עור, או כל ממצא אחר אשר מצדיק טיפול רפואי מקצועי. ולכן רצוי ללא דיחוי לפנות לכירורג פלסטי מומחה לבדיקה וטיפול בהצלחה פרופ אבשלום שלום

11/07/2013 | 21:00 | מאת: גלית

סבלתי לפני כשנה מפצע נימקי ברגלי השמאלית,לאחר סבל נוראי שנימשך חצי שנה שמעתי על המרפאה של פרופסור סטראזשינסקי ברעננה שנקראת המרכז הוסקולרי לרגל סוכרתית ,אני יכולה לומר בוודאות שהרגל שלי ניצלה מקטיעה- רופא וצוות מדהימים,ממליצה בחום רפואה שלימה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי