טיפול בפצעים כרוניים בטכנולוגית US

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

12/05/2013 | 15:38 | מאת: ליאור

סבא שלי בהיותו סיעודי סובל מפצעים כרוניים באזור הישבן. חקרתי בנושא וראיתי שישנם טיפולים באולטראסאונד לפצעים כרוניים בחו"ל שיעודם לנקות את הפצע ולהשתמש בסגולות האולטראסאונד להרג החיידקים והחלמה מהירה יותר של הפצע. האם יש טיפולים כאלו בארץ? במידה ואין (כי לא מצאתי) מה הסיבה לכך? תודה מראש

ישנם מחקרים אשר חוקרים, וחקרו איזה אורך גל של US יכול לטפל ולהרוג חיידקים מבלי לגרום לנזק לרקמה. כרגע אין תמימות דעים בנושא ולכן אין טיפול זה מצוי בארץ. רצוי לפנות לרופא כירורג פלסטי מומחה לצורך בדיקה והתאמת טיפול אחר. בהצלחה אבי

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי