שאלה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/04/2013 | 20:31 | מאת: רונית

ערב טוב יש לי תופעת רנו (אני חולת סקלרודרמה). הופיע לי פצע באמה, בהתחלה הופיע ולאחר מס' שבועות היה נעלם ללא טיפול. בחצי שנה האחרונה הוא הופיע שוב ולא נעלם, אני מטופלת באמלו 5, ששיפר קלות את המצב. האצבע רגישה למגע, נוצר גלד אך הפצע לא נרפא. אני חובשת אותו בפלסטר עם פולידין. מה עוד ניתן לעשות? בתודה מראש.

07/05/2013 | 22:55 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

יש לפנות לכירורג פלסטי מומחה או רופא עור לצורך בדיקת הפצע והחלטה על סוג בטיפול. בהצלחה דר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי