פצע בפנים שהפך למס' שטפי דם

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

10/04/2013 | 18:37 | מאת: טל

קודם כל רציתי לשאול אם ואיך אפשר לשלוח תמונה כדי להבין על מה מדובר.. אני בן 25 עוד מעט, בדרך כלל הפצעים האלה בפנים שמופיעים מידי פעם נעלמים אחרי שבוע, אותו פצע ספציפי כבר חודש החליט לא ללכת לשום מקום.. גם כאשר הוא הפריש את מה שהוא מפריש והתייבש וכל התהליך הטבעי הזה. אתמול כאשר שוב הדימום הקטן שנוצר התקלף (עם קצת עזרה ממני) חשבתי שפה זה ייגמר אבל נוצרו מסביב לפצע כחמישה שטפי דם קטנים (בהנחה שזה באמת שטפי דם) במקומות בהם לא היו פצעים לפני כן.. (כל הסיפור מדבר על קטע של 2.5 סמ''ר בלחי ליד האף) אשמח לדעת אם הסיפור מוכר לך ואם יש צורך בתמונה אז לאן לשלוח.. אני טס לחופשה מחר ורוצה לדעת אם יש משחה מסויימת או הוראות כלשהן

07/05/2013 | 22:55 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

תמונה אינה תחליף במקרה זה לבדיקה רופא מומחה בהצלחה וחופשה נעימה דר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי