שטף דם ברגל!

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

02/11/2012 | 11:13 | מאת: אור

שלום ד"ר, אתמול בסביבות הצהריים קיבלתי מכה חזקה בקצה האגודל של רגל ימין. ממש כאב לי בהתחלה אבל לא הייתי בבית ולא חשבתי שזה משהו רציני. אחרי איזה שעתיים שהגעתי לבית הבחנתי שהקצה של האגודל ברגל התנפח לי למעין שטף דם בצבע שחור סגול ושהמסביב לו בצבע אדום. האם לגשת לרופא או האם ישנו טיפול ראשוני שאני יכול לעשות בבית.אם אני אשים את הרגל במים חמים או קרים זה יעזור או שזה יעבור עם הזמן? אני מאוד אודה לך אם תוכל לענות לי בהקדם. תודה מראש!

03/11/2012 | 00:08 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

דרוש בדרך כלל קירור של המקום והרמת הרגל כאשר יש דימום מתחת לציפורן, שהוא מכאיב יש מקום לעיתים לנקזה על ידי ביצוע מספר חורים בציפורן עצמה. בכל מקרה במידה ויש בעיה פנה לטיפול רפואי ! החלמה מהירה דר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי