פצע ברגל בעקבות נפילה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/09/2012 | 22:52 | מאת: אפי

אימי בת 76 נפלה לפני כשלושה חודשים. בעקבות הפציעה יש לה פצע מוגלטי בשוק הרגל. היא קבלה אנטיביוטיקה כבר פעמיים ושוב הפצע נפתח ומפריש מוגלה. אזור הפצע בצבע סגול ומתפשט לכיון הברך. בנוסף קרסון מתנפח. היא עברה צילומים ואין לה שברים. הרופאים שולחים אותה הביתה כבר פעם שלישית עם אנטיביוטיקה אך ללא הסבר לתופעה. אודה לך אם תוכל להסביר את התופעה ולהנחות אותנו למי לפנות, איזה סוג של רופא יכול לעזור. תודה ושנה טובה אפי

17/09/2012 | 18:23 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

רצוי לפנות ליעץ רפואי אצל כירורג פלסטי מומחה או רופא אשר מבין בפצעים לצערי ללא בדיקה של מצבה לא ניתן לייעץ במקרה זה שנה טובה דר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי