פצע שנפתי ונוצר בו זיהום

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

24/08/2012 | 16:25 | מאת: אביה

שלום,לפני שבוע בערך, יצא לי פצע קטן על הלחי הימנית ליד השפה שכביכול בהתחלה היה נראה כמו סתם עקיצה של יתוש, לאחר כמה שעות הפצע התנפח מאוד. החלטתי לשים תכשיר שבדרך כלל אני שמה על פצעים שיוצאים לי והוא מעביר את הפצע לאחר כמה ימים. היום הייתה הפעם השניה ששמתי אותו. כששמים את התכשיר צריכים להישאר איתו המון זמן כדי שהוא ישפיע אז פשוט הלכתי לישון איתו. כשקמתי בבוקר כדי לנקות את התכשיר גיליתי שהפצע נפתח ומסביבו נוצרה מעין שכבה חומה על העור שמתקלפת בקלות. אשמח אם תוכל לענות לי במהירות האפשרית ולעזור לי להעלים את התופעה מפני שזה ממש גדול ורואים את זה בבירור על הפנים ואני מתביישת להסתובב עם זה. תודה רבה,אביה.

26/08/2012 | 00:23 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לא ניתן לתת לך עצה לגבי טיפול, רצוי לפנות לרופא מומחה לרפואת עור או כירורג פלסטי מומחה לצורך אבחון וטיפול החלמה מהירה דר שלון

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי