פצע ליד סטומה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/07/2012 | 10:22 | מאת: יבגניה

שלום רב אני חולת קרוהן משנת 95- יש לי איליאוסטומי קבוע מאז (כריתה מלאה של מעי גס). לפני מספר חודשי ילדתי וסטומה שקע. ולפני מספר ימים הופיעו לי פצעים ממש ליד סטומה - מפרישים מוגלה, כואבים וגדלים אני לא יודעת אם יש קשר לקרוהן או לא- גסטרו נתן לי אנתיביוטיקה מטרוג'ל- כעבור 3 ימים אין שיפור, רק החמרה מה עוד ניתן לעשות? חשוב לי להמשיך להניק

15/08/2012 | 23:35 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

יש לפנות מייד לרופםא מומחה בהצלחה ד"ר שלום

16/08/2012 | 22:03 | מאת: יבגניה

כן, פניתי לרופא פצעים מקופה- לצערי הוא אינו יודעה הרבה על קרוהן וסטומה- המליץ רק לשמור על ניקיון של מקום זה די קשה כיון שפצעים ממש ליד סטומה ומדבקות לא נדבקות לאחר משחות או על פלסטרים אחות סטומה מצא פתרון זמני ואחרי שבועים של אנטיביותיקה הפצעים התחילו להתרפא, אבל כשסיימתי עם אנטיביותיקה לאחר 3 ימים מתחילה שוב החמרה עדיין לא יודעת מה לעשות- כירורג מציע לניתוח - שמקרה של קרוהן זה ממש לא רצוי תודה בכל מקרה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי