חולה אונקולוגית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/05/2012 | 18:55 | מאת: איריס

שלום, אמי בת 74 עברה כימותרפיה והקרנות ( סיימה ב8/2011 ) לאחר גידול מסיבי בלסת. לשמחתנו היום קיבלנו תשובה שהגידול מאחורינו!!!! אולם נזקי הטיפול בפה ובלשון גדולים מאוד, מטופלת במטדון שעוזר חלקית בלבד. כרגע, הופננו לביה"ח אסף הרופא לטיפול היפרברי. 1. האם לאחר כמעט שנה של סיום הטיפול עדיין ניתן להשיג תוצאות? 2. האם יש תוצאות מוכחות לטיפול? תודה מראש איריס

25/05/2012 | 17:05 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לא סיפרת מה הבעיה ממנה סובלת האם, למעט הכאבים אבל בגדול ישנם מצבים שגם אחרי שנה טיפול בחמצן יכול לעזור בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי