ציפורן סדוקה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/03/2012 | 00:05 | מאת: גיא

שלום רב, נסגרה לי על הרגל (עם נעל) דלת, והבוהן שלי נכנסה מתחת לדלת וקיבלה מכה. חשתי בכאש, חלצתי את הנעל וראיתי כי חלק מהציפורן סדוק וירד קצת דם. חשוב לציין שפרט לסדק בציפורן, היא לא שינתה את צורתה הכללית. מאז שמתי משחה ופלסטר כדי להגן על האזור שכואב כשנוגעים בו ובהליכה. השאלה היא מה לעשות? לחכות שהציפורן תחלים? לגשת לרופא? לעקור אותה? אני חייב לציין שכל עניין העקירה די מלחיץ אותי.

02/04/2012 | 23:55 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

המתנה בלבד, להמתין עד אשר הציפורן תצמח, ובדרך כלל הכל יסתר אין צורך בניתוחים או עקירות ד"ר שלום

18/04/2012 | 22:34 | מאת: גיא

תודה לך על עצתך. באמת היום החלק הסדוק נפל וצומחת ציפורן חדשה. תודה על העזרה!

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי