פצע מוגלתי.

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

21/03/2012 | 14:22 | מאת: אני

באצבע זרת כף רגל שמאל יצא לי פצע שנראה כפצע מוגלתי עם הפרשה מעטה .מזה כשבועיים אני מטופל ע"י משחת פוסידין. לציין כי האצבע מעט נפוחה ואדמומית כאשר בזמן הפעלת לחץ על כך הרגל ישנם כאבים .כאבי לחץ על הזרת וזו משנה צבעה לסגלגל עד לאחר מנוחה . והאזור הסמוך. מה אני עושה ?

22/03/2012 | 23:43 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

רצוי לפנות לרופא מומחה, יתכן ויש צורך במתן אנטיביוטיקה בכדורים עד אז מומלץ:לרחוץ הייטב במים וסבון, לחטא עם פולידין ולשים את משחת הפוסידין בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי