ג'ל חדש

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

24/02/2012 | 08:06 | מאת: גלעד

שלום ד"ר אבשלום אני מטופל בבי"ח אסה"ר במרפאת כף רגל,לא מזמן נתנו לי פלגינל ג'ל , שמטפל בשחור ברגל,ואמרו לי שהוא מטפל במוגלה,וגם בסופו של דבר יגרום לסגירת הפצע,שאלתי רופא פצע מירושלים והוא אמר לי שאין דבר כזה ג'ל שמטפל במוגלה וגם בשחור של הרגל וגם יסגור לי את הפצע. הבעייה שלי שבירושלים המליצו לאור החמרה להוסיף חבישת כסף של ג'ונסון וג'ונסון וכשהתקשרו לסוכן של הג'ל הוא אמר שאסור לשלב חבישת כסף ורק זה מה שעזר לי מה אני עושה אני ?

28/02/2012 | 00:12 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לא בדקתי את מבמך שתי החבישות טובות ויכולות להתאים. עליך להמשיך ולשתמש במה שעוזר לך ! באותה חבישה שגורמת לשיפור, כי שתי החבישות טובות בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי