פצע - חור בעצם במפרק כף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/02/2012 | 23:02 | מאת: תמרה פרידמן

ד"ר אבשלום שלום, אשמח אם תעזור לנו, בעלי עבר לפני יותר מחודש תאונת החלקה מהאופנוע, נגרם לו חור עמוק בפיקה החצונית של החיבור בין הרגל לכף הרגל, הפצע התאחה, ובעלי הרגיש טוב יותר, לפני כמה ימים היה לו טיפול מעקב באיכולוב, הפרופסור חתך לו את הקרום שגדל בטענה שכך העצם לא תתמלא, מאז בעלי סובל מכאבים נוראים , המקום הזדהם והוא נוטל אנטיביוטיקה, הביאו לו משחה גרלופלקס ופלסטר הידרוקול, אך עדיין לא רואים שיפור, ברצוני לדעת אם הטיפול הוא טוב וכמה זמן לוקח ריפוי של העצם ?

06/02/2012 | 13:23 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ראשית אני מבין את דאגתך, אך אין ביכולתי לייעץ לך על הטיפול לפצע, ללא בדיקתו !!! הטיפול נשמע הגיוני, אך דרושה בדיקה של רופא מומחה על מנת להגיב על ההתאמה, ועל משך זמן הריפוי בהצלחה ! ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי