פצע ונטילת אספירין

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

31/01/2012 | 15:04 | מאת: ארגמון

שלום לכם: אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון: אני לא יודע אם זו סתם חרדה שלי או שזה אמיתי: גיל 61 . רופא מומחה קבע שאני צריך ליטול כל יום אספירין 100 מיליגרם בגלל בעיה כלשהי. > לפני כ- 4 ימים נחתכתי טיפה באצבע מסכין ,יצא קצת דם ואחרי ששמתי אגד מדבק זה נפסק כראוי ובמקום יש פיצעון חתך קטן במצב קצת פתוח, בלי זרימת דם, אבל אני לא רואה שלב התקרשות. השאלה שלי האם זה טבעי והפצע ייסגר כרגיל או שיש איחור בריפוי בגלל האספירין שאני נוטל שהוא כידוע מדלל דם? בתודה לתשובתכם

06/02/2012 | 13:25 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

היה רגוע ! נשמע כי הפצע בדרך הנכונה לריפוי במקרה של דאגה פנה לכירורג פלסטי מומחה. בתודה ד"ר שלום

08/02/2012 | 17:23 | מאת: ארגמון

תודה רבה דוקטור צדקת. נשאר רק סימן קטן וזהו.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי