קלצינוזיס

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/01/2012 | 22:25 | מאת: ונה

שלום רב לבני בן ה- 11 יצא גידול מסוג קלצינוזיס.......שמתפוצץ ויוצר פצע ששוב מתמלא בנוזל הלבן (סידן) ושוב פצע עם דם שתוך שעה נסתם בנוזל לבן....וחוזר...... איזה סבל גדול הוא עובר, שלא נדבר על המצב הרגשי שגורם לו לעצב וסבל רב. בדיקת ANA יצא גבוה ל-640. בבדיקות דם, שרירים, ראות, כליות ,הכל יצא תקין.......הראומטולוגית לא מוצאת פיתרון ואני ממש אובדת עיצות מול המצוקה הגדולה של הילד. בבקשה עזרתך, מה לעשות, אולי אתה יודע למי לפנות. הילד כל כך סובל. תודה מעומק הלב. שרונה

06/02/2012 | 13:26 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

יש צורך בבדיקה של מצבו על מנת להתאים לו טיפול ! פנו לרופא מומחה לבדיקה !!! רק כך אפשר לעזור בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי