עזרה בשאלה בבקשה.

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/01/2012 | 21:30 | מאת: oz

שלום רב, אבקש את עזרתך בעניין זה מזה שנים אני סובלת מבעיית פרונקלוזיס חוזרים ונשנים או בשמם העברי מורסות המופיעים בתקופת המחזור כמה ימים לפני מועד המחזור בעת המחזור מתגבשים והופכים מוגלתיים ומכאיבים ובתום המחזור הולכים ודועכים לאט ומשאירים אופי צלקתי וכך חוזר חלילה עד למועד המחזור הבא. מיקום הבעייה: אזורים אינטימיים מפשעות,מתחת לחזה ברקע:בעבר היא פנתה לרופאים מומחים לאבחנה וטיפול בבעייה הרופאים אליהם פניתי ממגוון התמחויות כגון וירולוגית-זיהומולוגית,רופע עור, רופאה אנדוקרינית,רופא נשים,ואף פניתי לרפואה אלטנרטיבית אך עד כה ללא הועיל טיפול שהוצע: רפואה קונבנציונלית-משחות אנטיביוטיות,אנטיבוטיקה מניעתית,בדיקות דם לשלילת חיידק סטף אוראוס הנמצא על פני העור ועשוי ליצור את הבעייה. רפואה אלטרנטיבית-דיאטה לניקוי הגוף(אולי קנדידה), דיקור ורפלקסולוגיה האם פתרון לבעייה יכול להימצא בניקוי הגוף ,הורדה במשקל וכן, בנטילת גלולות היכולות לסייע בהסדרה הורמונלית ? אשמח לדעת יותר על אופן הטיפול בבעייה לצמיתות. תודה רבה. oz

08/01/2012 | 12:20 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

רק מתאור הבעיה, ללא בדיקה של המטופל קשה ביותר לתת עצות ובטח לטפל. יתכן ומדובר בנושא של הידרואדניטיס, יתכן ומדובר בבעיה שנובעת מהסרת שערות באזור... ועוד דברים רבים ואחרים שאת חלקם הצגת בשאלה. אינני חסיד של רפואה אלטרנטיבית, כטיפול יחיד (אומנם אין בה רע אך לעומת זאת לא ברור האם יש טועלת). על פי המשתמע רצוי לפנות לרופא עור מומחה לבדיקה וטיפול. בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי