שטף דם פנימי בציפורן ברגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/01/2012 | 22:52 | מאת: ענת

שלום רב, לפני חודשיים רצתי ריצה ארוכה עם נעליים שהתבררו כלא מתאימות, והופיעו לי שטפי דם על האצבע בשתי הרגליים וכן שטף דם קל על הבוהן ברגל אחת. ביום הראשון אף ירד לי דם מאחת הציפורניים. כיום הציפורן על האצבע בשתי הציפורניים רופפת, אך הציפורן לא נושרת. האם יש משהו שעליי לעשות? הציפורן צומחת, אך עדיין בשורש שלה היא שחורה. תודה רבה

06/01/2012 | 19:14 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

סבלנות, ולאט לאט שטף הדם יתקדם עם הציפורן עד לקצה שאותו תוכלי לגזור תהליך זה ארוך, ולוקח כ 6 חודשים ויותר לגבי נשירת הציפורן, גם דבר זה אפשרי לאחר חבלה, ויש לזכור כי ציפורן חדשה תצמח במקום החלמה מהירה והמשך פעילות גופנית ! ד"ר שלום

15/08/2012 | 00:02 | מאת: ליאור

אחרי ריצה נהיה לי שטף דם בציפורן ברגל . האם אפשר להמשיך לרוץ או לתת מנוחה לרגל ? כי הריצה היא חלק מדיאטה שבנו לי להוצאת קלוריות ובלי זה יהרוס לי את כל העבודה

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי