סינוס פילונדלי חוזר בפעם השלישית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

28/11/2011 | 20:25 | מאת: אני

שלום רב, לפני כ4 שנים עברתי ניתוח לכריתה מלאה של סינוס פילונדלי, הפצע נסגר לחלוטין אחרי כ4 חודשים וחזר בשנית כעבור כשנה, לפני כשנתיים עברתי ניתוח שני, גם הוא כריתה מלאה(בשניהם הושאר הפצע פתוח לריפוי עצמי וחבישות), הפצע הזה לעולם לא נסגר, חוות דעת שונות המליצו על דברים שונים כמו כריתה רגילה נוספת או מתלה עם התערבות פלאסטית. לפי אולטרסאונד עומק הסינוס הוא כ4.5 סמ'. הייתי מעוניינת לדעת אם יש דרך לטיפול בסינוס ללא התערבות כירורגית, בין אם הזרקת תאים ובין אם בשיטה חדשה שקראתי לריפוי פצעים בעזרת תרופה שנקראת פוליהיל או אפילו ניתוח נוסף בשילוב אחת הדרכים שיעלה את סיכוי ההחלמה. תודה וכל טוב!!!

29/11/2011 | 14:01 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

על פי המיידע שהעברת לי, נראה כי היית אצל מספר לא מבוטל של רופאים, ועד כמה שהתרשמתי כל התשובות שקיבלת מקובלות, ואפשריות. האופציות של ניתוח נוסף כולל שחזור או ללא שחזור , וגם אופציה של טיפול שמרני. 4 חודשים לאחר הניתוח סינוס פילנודלי ניתן עדיין לנסות לטפל שמרנית, אך המידה ויש שאריות של הנגע... יש מצב שתזקק לניתוח נוסף. כרגע אינני יכול להמליץ על טיפול כל שהוא, כי ללא בדיקה של מצבך לא ניתן להמליץ על טיפול בכל מקרה נראה כי אתה מטופל הייטב. לגבי טיפול של מאקרופגים בהזרקה , כבר כתבנו על זה בשירשורים אחרים, וכן יתכן וזו אופציה מתאימה עבורך ! בהצלחה ד"ר שלום

29/11/2011 | 14:09 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אתר החברה המייצרת מצורף ! http://www.macrocure.com/content.php?id=14

12/08/2012 | 22:52 | מאת: אלירן

שלום ישנו מוצר של חברת ג'ונסון וג'ונסון שקוראים לו סילברסל והוא טוב לפילונידל סינוס

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי