חתך מגילוח

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/11/2011 | 22:58 | מאת: מיכל

שלום, נחתכתי בעת הגילוח, האם זה מסוכן? (אני לא בטוחה שאני מחוסנת מפני טטנוס ובנוסף לכך, לא שטפתי את הסכין לפני השימוש בו) יעזור לחטאות את החתך בפולידין? זה ימנע את הסכנה (אם קיימת)? מה יכולים להיות הנזקים של חתך מלבד הצלקת? תודה מראש.

29/11/2011 | 14:06 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הסכנה מחתך זה קטנה בדרך כלל עקב היותו של החתך שטחי. בכל מקרה כל חתך רצוי לחטא על ידי חומרי חיטוי ולטפל הייטב בפצע על ידי חיטוי ורחצה מקומית. הסיכון מחתך: דימום, זיהום, בעיות ריפוי, צלקת או שינוי צבע העור. החלמה מהירה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי