אפססים בגב

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/11/2011 | 15:29 | מאת: רחליקה

לרופא שלום ! הנני בת 54 מטופלת באלטרוקסין 800 מ"ג לשבוע וכן בנורמיטן 25 מ"ג ופרבסטטין 20מ"ג . מזה כמה שנים, מדי פעם , יוצא לי אפסס עם חומר שומני בפנים וכשלוחצים יוצא שומן לבן צהבהב וריחו לא נעים . לפעמים לא כואב ולפעמים זה כואב . רציתי לדעת מדוע התופעה הזו ? האם זה קשור לתרופות . ומה ניתן לעשות על מנת שלא יופיע שוב תודה מראש על תשובתך

10/11/2011 | 19:23 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

מדובר בציסטה שומנית (ציסטה אפידרמלית), תופעה נפוצה רצוי לפנות לכירורג פלסטי מומחה לצורך הסרת הממצע ! ולא, אין קשר בדרך כלל לתרופות שאת נוטלת בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי