טיפול במקרופגים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/10/2011 | 21:33 | מאת: אברהם

יש לי פצע לחץ בסקרום, הפצע טופל באופן שמרני ללא ניתוח, הפצע התמלא אך לקראת הסוף הוא"נתקע" ולא נסגר כבר תקופה של כחדשיים באותו מצב ,האם מתאים לטיפול במקרופגים ,?איפה ניתן להשיג או לקנות את הטיפול,[אני נכה צ,ה,ל מרותק לכסא גלגלים] תודה 0546729269

28/10/2011 | 15:22 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

שלום רב ! לצערי ללא בדיקה של הפצע לא ניתן להתאים לך טיפול כלשהו. טיפול של מאקרופגים הינו טיפול יעיל ביותר, אך יש לבדוק כי הפצע מתאים לו. על מנת לבדוק זאת רצוי לפנות או למרפאות לריפוי פצעי בקופה, או בבית חולים. או לפנות לכירורג פלסטי בקופה. ובמידה ותמצא מתאים, ישנה חברה אשר מייצרת טיפול זה. והוא יעזור לך לקבלו (את המאקרופגים , יש להזריק לפצע ולכן רק רופא יכול לעשות זאת !) בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

28/10/2011 | 15:33 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אתר החברה המייצרת מצורף ! http://www.macrocure.com/content.php?id=14

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי