טיפול בפצעי לחץ/סיעודי מורכב

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

22/10/2011 | 21:36 | מאת: יאיר

האם ישנו מוסד פרטי לטיפול בפצעי לחץ מורכבים. הכוונה שמוסד סיעודי פרטי שמטפל בסיעודי מורכב. האם אפשר בעזרת פלסטיקה לכסות פצעי לחץ?

28/10/2011 | 15:26 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

יאיר, ישנם מוסדות סיעודיים רבים בארץ, שיש להם את הזכות לטפל בפצעים מורכבים (טיפול סיעודי מורכב), את רשימת בתי החולים הללו ניתן למצוא לדעתי באתר משרד הבריאות. בכל מקרה, בתי חולים אלו פזורים בכל חלקי הארץ, ותלוי הייכן אתה מתגורר. אשמח לעזור במידה ותיתן כיוון גאוגרפי או תפרט יותר על הבעיה עצמה.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי