יבלת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

17/10/2011 | 05:26 | מאת: רחל

כתוצאה מדריכה לא נכונה בשל בעית הליכה נוצר לי עור מעובה בכרית כף הרגל מתחת לזרת.מאד כואב לי בדריכה.רופא עור עשה לי טיפול אחד בחנקן ומשחה בשם טופיסלן.אין הטבה.אין זיהום לדברי הרופא.אודה לך באם תוכל להמליץ לי על טיפול מתאים.תודה.

28/10/2011 | 15:29 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

קשה להבין ללא בדיקה האם מדובר ביבלת עקב לחץ מוגבר במקום - אזי הטיפול המתאים הינו על ידי החלפת נעל, או תוספת מדרס מיוחד. או שמדובר ביבלת ויראלית, ואז הטיפול של חנקן נוזלי הינו טיפול הולם. במידה ומדובר בנגע ויראלי - רצוי להתייעץ אם רופא עור (אופציות של טיפול: משחות מקומיות, פדיקור וצריבה על ידי חנקן נוזלי, לייזר וכדומה). לסיכום: אתה חייב להבדק, ולהתאים טיפול בהתאם לממצא. בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי