פצע לחץ

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

20/09/2011 | 15:36 | מאת: שרה

אימי, במצב סיעודי מורכבת סובלת מפצעי לחץ בעכוז. הפצעים מטופלים ע"י מדבקות גרנופלקס אך חוזרים ונשנים. אימי נמצאת בבית ואני מבקשת לדעת מה הדברים החשובים שעלינו לעשות על מנת לטפל בה. היא שוכבת על מזרן המופעל באמצעות מנוע (יד שרה) ויושבת על כרית טמפור על כסא גלגלים. אך הדבר אינו עוזר. אודה לך אם תוכל להפנות אותי למידע נכון למצב זה. שרה

28/09/2011 | 14:09 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הטיפול בפצעי לחץ הוא בראש וראשונה: להמנע מלחץ (דבר טבעי, שכל אחד מאיתנו עושה ), בגיל המבוגר עקב מצב מדורדר או עקב חוסר תחושה,פצעי לחץ מתהווים. מומלץ: להמנע מלחץ, לנייד עד כמה שניתן לשפר מצב תזונתי שליטה על סוגרים וטיפול פצע מסור. בהצלחה ושנה טובה ד"ר שלום

01/10/2011 | 10:13 | מאת: דר אברהמי

נכון הטיפול בפצע לחץ הורדת לחץ , ניתן לשקול טיפול בהזרקת מקרופגים - מקראקיור לפצע משפר מאוד את הריפוי הוכנס לסל הבריאות השנה בברכה דר אברהמי

11/10/2011 | 12:22 | מאת: יגאל

תקראי מה שכתבתי למעלה על משחה טבעית לבעיה זו. לאחרונה השתמשתי בה בהצלחה לסגור פצע לחץ לאיש מבוגר. תוך יומיים כבר רואים שיפור ניכר. כל טוב ורפואה שלמה לאמא יגאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי