נגע בעו

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/08/2011 | 01:04 | מאת: דואגת

מאדהנגע היה בשוק, חוסר לפני חודש וחצי, חתך 5 ס"מ, אחרי שבועים התחיל להוצאי הפרשה. טופעל באנטיביוטיקה.ומשחות אנטיביוטיקה מהיום הראשון. היום האורך כ 1 ס"מ, איך שמתקצר נפתח קצת לרוחב. עדיין לא סגור, טיפה הפרשה כל יום. ביופסיה בסדר. כל פעם נותנים לי משחה אחרת, קיבלתי גם polymem , השתמשתי 5 ימים, עדיין קצת אדום מסביב ולא סגור לגמרה. אף פעם לא היו לי בעיות של ריפוי פצעים. אין לי מחלות שאמורות להשפיע. מה אני אמורה לעשות, למי לפנות? מטפל בי מנתח פלסטי שנתח ובחדר אחיות מפעם לפעם.

09/08/2011 | 10:58 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לפנות למנתח, או לכירורג פלסטי מומחה של הקופה בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי