פצעים בישבן ובגב התחתון עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

13/07/2011 | 01:24 | מאת: אלינור אלון

שלום , אני אלינור בת 17 ויש לי בעיית פצעים חמורה ,הפצעים שיוצאים משאירים סימנים אדומים-סגולים כאלה להרבה זמן הלכתי לרופאת עור והיא נתנה לי להשתמש במשחת בקטרובן ובסבון אנטיביוטי של דוקטור פישר . עשיתי כל מה שהיא אמרה והפצעים הישנים נריאים קצת קצת יותר טוב אבל עדין יוצאים לי עוד פצעים , אני לא מבינה למה זה קורה אני כל יום מתקלחת ומחליפה תחתונים .. אני כבר מיואשת ומתביישת בגוף שלי בגלל זה אבל אוהבת תצורה שלו והפצעים האלה הורסים לי תחיים מה לעשות??? תודה מראש

13/07/2011 | 01:34 | מאת: אלינור אלון

הורדתי שיערות ברגלים עם גילוח וזה לא משו חדש שאני עושה ופעם ראשונה הופיעו לי פצעים בשתי הצדדים של הרגלים באיזור העילון הם ניראים לי פצעים שונים ממה שיש בישבן ורציתי לשאול אם זה מהגילוח? ושאלה נוספת , יותר טוב לסבן את הגוף עם הידים או עם ליפה? יש מצב שליפה גורמת לפצעים לצאת אם העור הוא רגיש?? אה ויש לי תור לרופאת עור רק בעוד שבועים ואני לחוצה כבר בגלל זה כתבתי .. תודה וסורי על החפירה

25/07/2011 | 08:45 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ללא בדיקה של מצבך לא ניתן לייעץ לך. נראה כי מדובר בפוליקוליטיס דלקת של זקיקי השיער רצוי לפנות לרופא עור מומחה לצורך בדיקה וטיפול. בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי