פצע אצל ילד בן שנתיים ואמא מודאגת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

31/01/2011 | 14:42 | מאת: ילנה

הבן הקטן שלי נפל ונוצר פצע באיזור הסנטר (כזה כשיורד העור) הפצע החמיר והתנפחו לו בלוטות הלימפה, רופאת ילדים רשמה לנו אוגמנטין ומשחה גנטרים. הבעייה היא שיוצא לו כל הזמן רוק שמרטיב את הפצע, הפלסטרים נופלים, והוא גם נוגע באיזור . ולמרות שבבוקר הפצע נראה יותר טוב במשך היום הוא מחמיר שוב. אני לא יודעת מה לעשו. האם יש איזשהו חומר במקום פלסטר שמכסה את הפצע... כמו איזה סיליקון? יש עוד משחה שאתה יכל להמליץ...תודה

13/02/2011 | 13:05 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ללא בדיקה לא ניתן לייעץ אבל בבית מרקחת יש פלסטרים עמידים למים יתכן וזה יעזור בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי