סימנים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

30/01/2011 | 22:40 | מאת: אנונימית

שלום, אני ילדה בת 18 מועמדת לשירות ביטחוני. כל הרגליים שלי מלאות בסימנים לא צלקות של מכות או פצעים שהיו לי פעם. נפלתי לפני חצי שנה על הברך ועדיין יש לי סימן ענק על הברך קהה כזה, יש לי סימנים מפצעים מלפני 3 שנים..אני לא מבינה למה זה לא עובר?כל דבר קטן שאני נפצעת נשאר לי סימן נראה לעין, וזה לא נעים. ביקשתי מהוריי לקבוע לי תור לרופא עור אבל רציתי גם להתייעץ בפורום לפני.. איך אוכל לטפל בזה? ניסיתי אלוורה, משחות נגד פצעים אנטיביוטיות, משחות שמייבשות חצ'קונים, כלום לא עובד!

13/02/2011 | 13:03 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי ללא בדיקה לא ניתן לייעץ צריך לבדוק באם מדובר : בצלקות, שינוי צבע העור עקב דלקת, או דימום מתחת לעור או מצב אחר בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי