זיהומים חוזרים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

15/03/2007 | 06:30 | מאת: לולי-לו

שלום לך, ילדתי לפני חודשיים וחצי, ומאז (לא יודעת אם יש קשר) כל הזמן מזדהמות לי הצפרניים ברגלים- כל פעם ציפורן אחרת, ורק אמבטיות רותחות כמה פעמים ביום מעבירות את הזיהום. חשוב להדגיש שאני שוטפת היטב את מספרי הציפורניים לפני השימוש + מנקה באלכוהול 70%, חשבתי שזה קשור עד שחטפתי זיהום בבסיס הציפורן (איפה שלא גוזרים אותה, מקווה שאני מובנת) ואז הבנתי שאין קשר למספריים. אשמח לדעת ממה זה נובע? ומה הפתרון? תודה.

01/04/2007 | 13:26 | מאת: דניאל וייס

ראשית, מזל טוב רוב אושר ובריאות. שנית, אני מאוד מקווה שהאמבטיות לא רותחות (!!) לא צריך לבשל את הציפורן החודרנית וודאי לא את ביתך... לעצם העניין יש לוודא שגוזרים ישר ולא יורדים לצדדים. לפעמים נוצרים זיהומים בבסיס הציפורן כתוצאה מלכלוך שחדר למקום (כגון גרגר חול וכדו') אם ישנה הישנות של הבעיה למרות ששמרת על הכללים הבסיסיים לעיל- רצוי לפנות לייעוץ ניתן לפנות בטל' 03-7521670 בהצלחה ורפואה שלימה חג כשר ושמח דניאל וייס

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי