פצע שלא מבריא

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

02/11/2010 | 15:01 | מאת: שמחה

שלום ד"ר אבשלום אימי בת 79 וסובלת מסכרת המון שנים מטופלת באינסולין זריקות פעמים ביום לפני חצי שנה יצאו לה פצעי לחץ בשני הרגלים עברה צינטורים בבית חולים פוריה ברגל ימין הפצע הבריא ברגל שמאל לוקח הרבה זמן מטופלת החבישות יום יום לפני כמה ימים התחילו כאבים חזקים הרגל עד כדי שהיא לא יכולה ללכת הרופא נתן אוגמנטין אך זה לא עזר אנו מפחדים שזה יתפתח לנמק וחוששים מאוד מכריתה של הרגל דבר שאמרו לנו בבית חולים במידה והמצב לא ישתפר מבקשת את דעתך בנושא אם אפשר כמה שיותר מהר תודה רבה מראש {הרגל קיבלה צבע קצת שונה ממה שהיתה עד עכשיו}

10/11/2010 | 08:02 | מאת: אייל

שמחה שלום רב, האם ניסית טיפול התא לחץ הטיפול נמצא בסל שירותי הבריאות של קופת חולים ומקבלים טופס 17 על פי דרישה,יש לבצע בדיקת התאמה על מנת לבדוק האם תא לחץ יוכל לעזור מה שצריך לבדיקה : טופס שיחרור מבית חולים המציין את מחלות הרקע ותרופות קבועות במידה וקיימות, צילום חזה מחצי שנה אחרונה ותשובת הצילום, טופס 17 מקופת חולים לבדיקת ההתאמה, את הבדיקה ניתן לבצע בתא לחץ,במרפאה לריפוי פצע בבית חולים אלישע, טלפונים 04-8377812/51 כמו שאמרתי הטיפול נמצא בסל השירותים ועל פי חוק חייבים לתת לך אותו. בהצלחה

20/11/2010 | 18:07 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי ללא בדיקה של מצבה לא ניתן לתת עצה רצינית. אנא פנו בהקדם לטיפול רפואי של רופא מומחה והוא יחליט על הטיפול המתאים ביותר !!! ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי