ציפורן עבה וקשה של הבוהן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/03/2007 | 09:37 | מאת: שושי

שלום רב, אימי - בת 88 סובלת מהתעבות של ציפורן הבוהן וכאבים קשים של הבוהן שגם מאוד אדומה ומקשה עליה את ההליכה. למרות גילה המבוגר היא אשה בריאה . האם ההתעבות היא סוג של ציפורן חודרנית? - והאם הטיפול הוא עקירת הציפורן ובמה זה כרוך - תודה עבור התשובה, שושי

01/04/2007 | 13:20 | מאת: דניאל וייס

ציפורן עבה אינה ציפורן חודרנית אבל היא יכולה להתפתח לכזאת אם לא מטפלים בה. לפעמים האדמימות נגרמת כתוצאה מלחץ של הנעל על האזור ו/או חיכוך פנימי בין הציפור לבשר הסמוך לו. ברוב המקרים אין צורך בעקירתה כלל ייתכן שטיפול מקומי יכול להשביע רצון מאוד. בהצלחה ורפואה שלימה ניתן לפנות למרפאה בטל' 03-7521670 חג כשר ושמח דניאל

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי