פצעים לא מתרפאים לחבוש או לא?

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

14/10/2010 | 07:26 | מאת: אלסה

שלום דוקטור יש לי שאלה אשמח אם תועל לענות לי עליה.לסבתא שלי אובחן סרטן בושט.הי די מבוגרת לא ידוע ממה אבל יש לה פצעים ביד שכבר המון זמן לא מתרפאים לה היא היתה מאושפזת בשני בתי חולים והאחרון שהיתה חבשו לה את הידיים,הבעיה שכל פעם שחובדים לה אתה היד נוצר מין סוג של זיהום מלווה בהפרשות.בעבר מרחתי לה פולידין חבישה,רציתי לדעת מה אתה ממליץ כי הפצעים אינם מגלידים.תודה

15/10/2010 | 19:32 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי ללא בדיקה של הפצעים לא ניתן להמליץ על טיפול מכיוון שלפצעים יש גורמים רבים ומגוונים, ולכל אחד טיפול משלו. ולכן יש לפנות למומחה לבדיקות ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי