פרונקלים בישבן

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

02/10/2010 | 08:08 | מאת: אמא

שלום ד'ר אבשלום בני סובל מפרונקלים בישבן -היה אצל רופא עור קיבל קרמים ושום דבר לא עזר. רופא אחר נתן אנטיביוטיקה וגם לא עזר. אשמח לקבל ייעוץ מה לעשות .תודה מראש -אמא

08/10/2010 | 09:42 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

בעיה זו מטופלת בעיקרה על ידי רופא עור, זוהי דלקת של זקיקי השערה והבלוטות באזור. הטיפולים הינם מקומים : משחות קרמים או אנטיביוטיקה או במצבים קשים יותר נגזרות של ויטאמין A רצוי המשך טיפול של רופא עור. בהצלחה ד"ר שלום

18/10/2010 | 18:25 | מאת: לצערי

שלום לאמא .... חשוב לערב את רופא המשפחה בכל שלב ולא להתבייש. יש היום טיפולים מתקדמים יעילים מאוד, לא רק קרמים אל תרוצו לקחת אנטיביוטיקה אחרת זו שרשרת שלא נגמרת. רופא עור טוב ואמפתי זה חשוב, ואסור להתבייש, חייבים לברר. לא להיבהל ולעקוב. לשמור שהמקום יהיה מאוורר ויבש... יש היום חבישות "הי טק" שסופגות הפרשות מעולה. ועוזרות לרפא... ( פולימם וכו') לא להתעצל ולברר ביסודיות. בהצלחה

06/04/2011 | 20:19 | מאת: מירי

אני סובלת מפרונקלים ובאמת חשבתי כפי שכתבת על דלקת זקיקי השער .לאחרונה הבחנתי שכאשר הסוכר עולה לי , אני סובלת מכך יותר כאשר אני מאוזנת בסוכר אני סובלת פחות האם יש קשר ? ומה לעשות ?

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי