נפצעתי בברכיים בתאונת דרכים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

10/09/2010 | 10:52 | מאת: פצועה

לפני שבועיים עברתי תאונת דרכים. בעקבות פגיעת הרכב בי כהולכת רגל נפלתי על הכביש והברכיים שלי השתפשפו על האספלט ונפצעו. הרופא אומר שירדה לי שכבת עור ולכן יקח הרבה זמן עד שזה יחלים. אני חוששת שתישאר לי צלקת. האם יש איזה משחה או תרופת סבתא שתוכל לעזור לי? תודה, אני אשמח מאוד מאוד לתשובה, אני חסרת אונים תודה

23/09/2010 | 10:18 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לגבי תרופות סבתא, יש לפנות לפורום הסבתות.... לגבי הפצעים , יש לרחוץ אותם הייטב במים וסבון, ולחבוש אותם. סוג החבישה נקבע על פי סוג הפצע ועומקו, ולצורך כך יש לפנות לרופא מומחה. הצלקות הם נגזרת של עומק הפצע,מיקומוף גורמים גנטים ומשך הזמן שלוקח לו לעבור ריפוי מלא. בכל מקרה רצוי לפנות לרופא מומחה לצורך בדיקה, התאמת טיפול והמלצה על טיפול עתידי להפחתת הצלקות. חג שמח ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי