פציעה בברך אפשרויות טיפול,שאלה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

29/08/2010 | 12:29 | מאת: דניאל

דר' אבשלום שלום הנכבד שלום רב אני בן 53 ועוסק כל חיי בספורט,שחיה ,ריצה,רכיבה.לפני 5 ימים נפלתי תוך כדי ריצה נתקלתי בפיסת ברזל שגרמה לנפילתי על שביל העפר עליו רצתי,נפצעתי בברך שפשוף ודימום שהזדהם בעפר,לאחר ששטפתי את הפצע מרחתי פולידין וניגשתי לאחות קופ'ח,קיבלתי זריקת טטנוס והיא מטפלת בי ע'י חבישת ''פולימקס''.היום החלפתי פעם שלישית את החבישה ועדיין יש מוגלה אם כי יש שיפור. שאלתי האם כדאי להתחיל טיפול אנטיביוטי? תודה מראש על תשובתך

06/09/2010 | 09:00 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לפני התחלה של טיפול אנטיביוטי צריך בדיקת רופא! בהצלחה ד"ר שלוןם

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי