יבלת שלא מתרפאת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/08/2010 | 17:47 | מאת: אילנית

אמי בת 83 סובלת מכאבים חזקים ברגל עקב יבלת בכף הרגל שלא מצליחה להרפא מזה מספר חודשים.הפצע נוצר כתוצאה מטיפול לקוי של קוסמטיקאית. טיפולים מקומיים בשאיבת מוגלה וחבישה עם משחות אנטיביוטיות עוזרים לרפא זמנית את פצע אך הכאב עדיין נמשך.האם תוכל להמליץ לאיזה רופא/מכון עלי לפנות: מרפאת פצע, רופא עור?... עד היום היינו בטיפול אחות בלבד.

27/08/2010 | 14:35 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

רופא כירורג פלסטי מומחה או רופא עור מומחה בהצלחה ד"ר שלום

04/09/2010 | 09:16 | מאת: רימה

דר' אלי רגב ממרפאת הפצעים בתל השומר עושה נפלאות בכל מה שקשור לפצעים קשים לריפוי. הוא מעודכן בכל הפיתוחים החדשים ויודע מה הוא עושה. אחוזי ההצלחה שלו גבוהים מאוד. הוא מטפל באבי בהצלחה לאחר שכל הרופאים, ללא יוצא מן הכלל, הרימו ידיים. לפחות דברו איתו ודעו שיש לכם אלטרנטיבה. טל. 03-5303718. בהצלחה והרבה בריאות.

08/08/2013 | 16:02 | מאת: שלומית בן יון

אני מבקשת את מספר הטלפון של דר אלי רגב להתייעצות בנושא פצעי לחץ כרוניים

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי