אפטות בפה

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

09/08/2010 | 10:56 | מאת: אושרת@@@

שלום, במשך 3 חודשים כל שבוע יוצאת לי אפטה במקום אחר בפה, היה שבוע שהיו לי 6 אפטות ובקושי יכולתי לדבר ולאכול. בחיים לא היה לי אפטות בתדירות כה גבוהה ובכמות כזו.הייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי אורה קורט וניסטטין, ואף שלח אותי לעשות משטח גרון והכול תקין. אני לא מבינה מה קורה, עד שאפטה אחת נרפאת יוצאת לי אחרת. זה מתסכל מאוד וכואב מאוד. מה אפשר לעשות?

12/08/2010 | 19:27 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

זה איננו הפורום המתאים נסי רפואת עור. בכל מקרה במידה והנגע חוזר באותו המקום ובתדירות גבוה, יש לשקול ביופסיה על מנת לשלול ממאירות. בברכה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי