ציפורן חודרנית חוזרת

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/08/2010 | 10:00 | מאת: הלן זיו

בני בן ה- 18 וחצי לפני שרות צבאי וחשוב לנו שתפסק הבעיה ולא תשנה יותר. עבר לפני כחצי שנה ניתוח (לא ליזר) והבעיה חזרה בשתי הבהונות. מה ניתן לעשות ומהר? מהו הטיפול האפקטיבי? שהרי גם בצבא הנעלים יהיו לוחצות.

06/08/2010 | 16:57 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

הטיפולים הינם טיפולים שמרניים, או ניתוחיים. במידה והבעיה אינה קשה ניתן לפנות לפודיאטר ולטפף בציפורן או בעור מסביב, לא לקצץ את הציפורן קצר מדי. וללכת עם נעל מתאימה במידה והבעיה אינה משתפרת , אזי יש מקום לניתוח עם או בלי לייזר. בכל מקרה רצוי להתייעץ עם כירורג כללי בקופה. בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי