פצע לחץ דרגה 4

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/08/2010 | 11:01 | מאת: לאה

בעלי נמצע כבר בסיעוד מורבב 5 שבועות יש לו כל הזמן חום של 38 הוא מקבל כל הזמן אנטיביוטיקה ומשנה תנוחה ואין שום שיפור בפצע הוא מטופל בפוליויט קראתי על מי כסף ששימוש בהם מיד מראה שיפור, קראתי על כך פירסום באינטרנט האם שמעת על אמינות התרופה הזאת?

06/08/2010 | 17:00 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

אני מניח כי את מתכוונת לחבישת כסף (וישם סוגים שונים ורבים). חבישה זו יעילה כאשר יש זיהום או על מנת למנוע זיהום. התאמתה תלויה גם בכמות ההפרשה מהפצע וגם בכמות הרקמה המתה בפצע עצמו. על מנת לראות האם החבישה מתאימה רצוי להתייעץ עם רופא לאחר שיראה את הפצע. בהצלחה ד"ר שלום

07/04/2011 | 17:14 | מאת: מירי איתן

אבי בן 81 מאושפז ארבעה חודשים בליניאדו לאחר שתי קריסות של המערכות כרגע מונשם מהצוואר ואוכל דרך זונדה. הרופאים אומרים שכרגע מצבו ירוד מפצעי הלחץ שנוצרו . עבר פעמיים ניקוי כרורגי של הפצעים . האם אתה חושב שאתה יכול לעזור במצבו ? ( הרופאים בלניאדו אינם מבינים בטיפולים רק האחיות וגם בדברים סטנדרטיים ) ואיך יוצרים קשר עימך .

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי