פצע לחץ שנוצר עקב ניתוח

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

18/07/2010 | 14:45 | מאת: מממ

אני בחורה צעירה ובריאה. לפני 7 חודשים נותחתי לאחר שבר ברגל במשך כ- 6 שעות בהרדמה מלאה. לאחר שהתעוררתי אובחן אצלי בעכוז פצע לחץ (בהתחלה חשבו שמדובר בדרגה 1 אך בדיעבד הנזק חמור בהרבה) נותרה לי צלקת בגודל של חצי כף יד שאני מעוניינת להעלימה או לפחות לטשטשה. האם יש דרך? גם אם זה כרוך בניתוח פלסטי אשמח לדעת תודה, ויום טוב

20/07/2010 | 14:19 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

על מנת לייעץ לך על דרך טיפול יש לבדוק אותך. עקרונית ניתן לנסות להקטין את הצלקת על ידי ניתוח פלסטי, לצורך כך פני ליעוץ ! בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי