פצעים שלא נרפים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/07/2010 | 17:14 | מאת: מיה

יש לי כמה פצעים שאינם נרפים, בעקר ברגליים, אבל לא רק. אני לא יודעת להצביע במדויק ממה הם התחילו להתפתח, אם כי יש לי חשד שרובם מתפתחים במקום שהיה בו פצע פתוח, כמו שריטה קטנטונת... קוטר הפצעים חצי עד 3 ס"מ, הפצעים הם פצעים יבשים ומגרדים, מזכירים במבט ראשון פטריה או כוויה, אבל לא זהים לאף אחד מהנ"ל. רופאי עור שונים נתנו לי משחות חיצוניות שלא עזרו כלל, ואת הפצע הגדול מבינהם שרפו לי בעזרת חנקן, מה שהביא לשינוי בפני השטח שלו, אך לא להחלמה. חלק מהפצעים קיימים כבר מספר שנים, חלקם חדשים (מספר חודשים) הייתי אצל רופאי עור "נחשבים" ומולצים אך ללא הואיל. אשמח אם תוכל להפנות אותו למרפאות שזו התמחותן, על מנת להתקדם בפתרון הבעיה.

20/07/2010 | 15:02 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ללא בדיקה של מצבך לא ניתן לייעץ רצוי לפנות בהקדם לבדיקה רפואית ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי