ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/06/2010 | 18:27 | מאת: טליה האפרתי

שלום יש לי ציפורן חודרנית בבוהן. ניסיתי פדיקור. היתה רגיעה בכאב לכמה חודשים וכעת שוב כואב. הציפורן גודלת לתוך האצבע לעומק ולא לצד. היה לי סיפור כזה באצבע שליד הבוהן הגדולה, נשלחתי לבי"ח השרון לטיפול לייזר בציפורן. אחרי הטיפול היה לי זיהום והאצבע החלימה אחרי כחודשיים. יש לי סכרת סוג 2 אבל פציעות או חתכים ברגליים מגלידים מהר וללא בעיות. האם לנסות שוב טיפול בלייזר לחיתוך החלק הצדדי של הציפורן שחודרת?? יש טיפול אחר?? תודה

04/07/2010 | 09:00 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ישנם מספר טיפולים בציפורן חודרנית טיפול שמרני ניתוח או לייזר על מנת להתאים לך טיפול יש לבדוק את מצבך בתודה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי