בעיות..

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

26/06/2010 | 15:55 | מאת: יואב.

לאחר ניתוח פורטיס איזור האוזן עד לאיזור הצוואר קשה לי מאוד להתגלח, (ועוד לפני הניתוח, עור רגיש מואד ואקנה), ואילו עכשיו עוד יותר קשה (אפילו קשה מאוד), למרות שבעת הגילוח (למרות שלא נוגע ממש במקום הצלקת אלה באיזור) אני מרגיש משונה, כואב, ותמיד קשה לנקות ולשטוף את צד האיזור מכיוון שתמיד נישאר (כאילו ניספג על כל איזור צד הפנים), הג'ל הקצף או מישכת הגילוח, כמו כן סבון אחרי הרבה שטיפות וכדומה, וכל זאת בלי לדבר על הצלקת עצמה והחיתוך מתנוך האוזן שתמיד מתאסף בו מכל טוב. מה כדאי לנסות לעשות ואולי אם ישנו איזה שהוא דרך למנוע את עניין ההדבקות לעור (אולי איזו משכה שמזינה, שתייבש יותר את צד הניתוח או כדומה).. תודה מקרב לב!!

04/07/2010 | 09:03 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לדבי טיפול בצלקת טריה רצוי שלא לחשוף לשמש רצוי לשטוף בעדינות במים וסבון ורצוי לשמן את האזור (ניתן על ידי קרם לחות או על ידי שמנים, כמו שמן נבט חיטה או שמן אובליפיכה) בהצלחה ד"ר אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי