פצעים בזרועות

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

04/06/2010 | 01:46 | מאת: דינה

אני סובלת מפצעים בזרועות הידיים (בחלק שבין המרפק לבין הכתף כולל). מדובר במספר רב של פצעים שמופיעים באיזורים אלו (בכל יד), כאשר לעיתים יוצא פצע שנראה ממש כמו פצעון "רגיל" (עם ראש לבן), אך בדר"כ הפצעים שיוצאים קטנים. כל פצע כשלעצמו כמעט ולא בולט אך הריכוז הרב של הפצעים הנו מורגש לעין וגם יוצר חספוס לא נעים במגע עם העור.אילו פצעים שהופיעו עם השנים והם מסרבים להיעלם... ממה הם יכולים לנבוע? שאר הגוף נקי מפצעים

06/06/2010 | 12:01 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

זה אינו הפורום המתאים. רצוי לפנות לפורום רופאי עור, ובכלל רצוי להגיע לבדיקה של רופא עור לצורך האיבחון. בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי