חור בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

01/05/2010 | 23:17 | מאת: טלי

שלום ד"ר. אני פונה אלייך מתוך תקווה שאכן אקבל ממך הכוונה נכונה מאחר ואני סובלת זמן רב ( 5 חודשים) מחור קטן בעקב בכף הרגל השמאלית. רופאת עור אבחנה כפצע לחץ, אולם חנקן לא עזר, החור בכף הרגל גדל ומסביבו יובש וכאבים כאילו אני דורכת על מסמר. אני רוצה לציין שאני אחרי לידה ( שבועיים) , האם יש קשר בין ההריון לפצע הלא ברור? ( מצב בריאותי תקין ) אשמח לתגובתך המהירה , כואב לי מאוד .

04/05/2010 | 07:12 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

לצערי ללא בדיקה של מצבך, לא ניתן לתת לך יעוץ. על סמך התאור יתכן ומדובר בנגע ויראלי (כאב באזור,ויובש מסביב), אבל הדבר מחייב בדיקה ! רצוי לגשת ולטפל אצל רופא עור בהצלחה ומזל טוב ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי