פצעונים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

30/04/2010 | 08:45 | מאת: khgfgh

לפני כחודשיים הופיעו לי על העור ברגל ובקפל בין הרגל לישבן פצעונים קטנים בולטים ואדומים (כמו חצ'קונים...). הם לא כואבים אך לא יפים ומסבים לי מבוכה רבה ברגעים אנטימיים... מאז הופעתם הם פשוט נשארו - לא משתנים, לא מחמירים אך גם לא מראים שום סימן שבכוונתם להעלם משם... האם יש דרך בה אני יכולה לסייע להעלמות של פצעים כאלו? לעודד אולי קילוף של העור באיזורים מסוימים?

04/05/2010 | 07:06 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

רצוי לפנות לרופא לצורך בדיקת המצב רופא עור יהיה הבחירה הנכונה בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי