יבלת ויראלית - בכף הרגל - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

07/04/2010 | 09:44 | מאת: מרב

ד"ר שלום רב לך, לבני בן ה-15 יש יבלת ויראלית בכף הרגל, באזור ה"כרית" מתחת לבוהן. היא קיימת שם לפחות 8 -9 חודשים, אם לא יותר. לאחר 2 טיפולים בחנקן, אין תוצאות. היבלת הייתה שטוחה ועכשיו היא בולטת מאוד, דבר המקשה שבעתיים על ההליכה (היא גם גדולה יותר). בקיצור - מציקה נורא!!!! בנוסף, האזור סביב היבלת מאוד כואב.זה מקרין לו על כל הכף רגל, לטענתו. אודה לך מאוד, אם תייעץ לי מה לעשות הלאה? אנחנו חסרי אונים כי הילד הפסיק את פעילות הספורט ומתקשה ללכת, מרוב כאב. כל טוב ותודה מראש על תשובתך, מרב.

15/04/2010 | 19:47 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ניתן לנסות טיפול על ידי לייזר למצב אני חושד שיש לפנות לרופא עור מומחה לצורך בדיקה חוזרת והערכה טיפולית. לעיתים ניתן לחזור על טיפול של חנקן נוזלי לאחר טיפול טוב של פודיאטר והסרת כל עודפי הקרטין. בברכה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי