HYDRADENITIS SUPPURATIVA

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

06/04/2010 | 18:31 | מאת: גבי

שלום לך ד"ר אבשלום. ביתי בת ה16 סובלת מגיל 6 מ. HYDRADENITIS SUPPURATIVA מיפשעתי.במשך המון שנים טיפלנו בבית חולים שניידר ע"י ד"ר בן אמיתי.רופא עור.עברנו עם הילדה המון המון טיפולים ואפילו אישפוזים תקופים וכדורים לאין סוף.בעיקבות המחלה יש לילדה המון צלקות והעור באיזור המיפסעה הפך ציבעו לאדמדם ורדרד.הפצעים במצב טוב יותר.בהרבה טוב יותר אך כמובן שיש עדיין נגעים מידי פעם שמפריעים לה וכואבים לה.ביתי בת ה16 במצב רוח מאוד גרוע היא מבינה את משמעות הצלקות ואת ההשלכות של זה.המיפסעה שלה מישני הצדדים במצב גרוע מאוד.בית החולים אמר לנו שאנו חייבים לבצע השתלה במיפסעה כדי לשפר את המראה של המיפסעה.אנו לא יודעים עם אי פעם הפצעים יגלידו לגמרי או שהם ישארו תמיד,ואם כן,האם אנו צריכים ליפנות להשתלה או משהו אחר.אני ואישתי חייבים לעזור לילדה שלנו,הבעייה גדולה מידי ואנו לא ממש יודעים לאן ליפנות ומה לעשות. תודה מראש. גבי

15/04/2010 | 19:49 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ראשית טופלתם על ידי מייטב הרופאים על מנת להציע טיפול, רצוי לבדוק ולהעריך את מצבה ! אני חושב שיש מקום לפנות לכירורג פלסטי מומחה לצורך כך ! בהצלחה ד"ר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי